skip to Main Content

Sponsoren - Business Rules Management Nederland

Business Rules Platform Nederland heeft de hieronder vermelde sponsoren. Wie zijn zij? Lees hieronder meer.

Berkeley Bridge - sponsor BRPN

Berkeley Bridge is de expert als het gaat om knowledge-based systemen die gebruik maken van decision-trees. Ook heeft Berkeley Bridge ruime ervaring in het automatiseren van legale documenten.

De Berkeley Publisher is het gebruiksvriendelijke platform dat u in staat stelt om uw kennis op eenvoudige wijze te vertalen naar interactieve, online applicaties.
Met de Berkeley Publisher kunt u zonder programmeerkennis uw eigen applicaties bouwen.

 

RuleManagement Group - sponsor BRPN

RuleManagement Group (RMG) is dé specialist van wat in de markt bekend staat als Regelbeheersing: omzetting van regels in documenten (tekst) naar uitvoerbare formaten. Hiermee slaan we de brug tussen beleid en uitvoering.

Regelbeheersing wordt in veel organisaties gezien als middel in projecten. In onze ogen dient Regelbeheersing ingeregeld te worden als een continu proces, waarbij methoden en technieken ondergeschikt zijn aan te bereiken doelstellingen.

 

 

Archifact - sponsor BRPN

Archifact ontwikkelt, levert, onderhoudt en implementeert schaalbare bedrijfssoftware. Zowel maatwerk als standaard, middels een uniek concept voor kleine, middel en grote organisaties.

Verandering gebeurt. Een waarheid die Archifact als rode draad hanteert bij de ontwikkeling van zogenaamde adaptieve software; software die zich aanpast. Anders dan gangbare ICT-methoden beschrijft Archifact niet de omslachtige weg naar het resultaat, maar slechts de resultante zelf.

 

Corticon is een product van Progress en biedt IT- en business analisten een eenvoudige manier om complexe, wederkerende beslissingen gebaseerd op vele bedrijfsregels te automatiseren, centraal te beheren en te integreren met andere bedrijfsapplicaties.

Regels kunnen zonder codering worden vastgelegd en uitvoerbaar worden gemaakt voor een gestroomlijnde, wendbare bedrijfsvoering, dat bijdraagt aan betere klantervaringen en lagere kosten.

 

Lees verder …
Blueriq - sponsor BRPN

Blueriq vertaalt businessvraagstukken in wendbare en innovatieve oplossingen die experts en klanten optimaal en efficiënt ondersteunen. Onze oplossingen bouwen we met het Blueriq Platform.

Het Blueriq platform is een regelgedreven software platform ontworpen voor dynamische, zakelijke oplossingen voor organisaties met kennisintensieve processen. Het stelt jou en je organisatie in staat snel en kosteneffectief te reageren op veranderende omstandigheden en regelgevingen zodat je een persoonlijke en efficiënte dienstverlening kunt bieden aan iedere klant.

Lees verder …

 

Sparkwise stelt organisaties in staat hun digitale operatie snel en continu aan te passen aan een veranderende werkelijkheid.

Door model-gedreven ontwikkeling, geïnspireerd op DMN, kan ‘de business’ bedrijfslogica eenvoudig beheren en aanpassen. Met één muisklik wordt die logica omgezet in cloud-native business services, en uitgerold. Naast ongekende wendbaarheid biedt Sparkwise verhelderende inzichten dankzij o.a. Machine Learning, en wordt de hele digitale bedrijfsvoering auditable.

 

Lees verder …
Back To Top