skip to Main Content
admin@brpn.org

Sponsoren - Business Rules Management Nederland

Business Rules Platform Nederland heeft 3 actieve sponsoren. Wie zijn zij? Lees hieronder meer.

 

Berkeley Bridge - sponsor BRPN

Berkeley Bridge is de expert als het gaat om knowledge-based systemen die gebruik maken van decision-trees. Ook heeft Berkeley Bridge ruime ervaring in het automatiseren van legale documenten.

De Berkeley Publisher is het gebruiksvriendelijke platform dat u in staat stelt om uw kennis op eenvoudige wijze te vertalen naar interactieve, online applicaties.
Met de Berkeley Publisher kunt u zonder programmeerkennis uw eigen applicaties bouwen.

 

RuleManagement Group - sponsor BRPN

RuleManagement Group (RMG) is dé specialist van wat in de markt bekend staat als Regelbeheersing: omzetting van regels in documenten (tekst) naar uitvoerbare formaten. Hiermee slaan we de brug tussen beleid en uitvoering.

Regelbeheersing wordt in veel organisaties gezien als middel in projecten. In onze ogen dient Regelbeheersing ingeregeld te worden als een continu proces, waarbij methoden en technieken ondergeschikt zijn aan te bereiken doelstellingen.

 

Archifact - sponsor BRPN

Archifact ontwikkelt, levert, onderhoudt en implementeert schaalbare bedrijfssoftware. Zowel maatwerk als standaard, middels een uniek concept voor kleine, middel en grote organisaties.

Verandering gebeurt. Een waarheid die Archifact als rode draad hanteert bij de ontwikkeling van zogenaamde adaptieve software; software die zich aanpast. Anders dan gangbare ICT-methoden beschrijft Archifact niet de omslachtige weg naar het resultaat, maar slechts de resultante zelf.

 

Back To Top