skip to Main Content
admin@brpn.org

Regels voor integraal plannen in de dynamiek van Schiphol

Schiphol is het afgelopen jaar zwaar getroffen door de Coronamaatregelen. Niet alleen financieel, maar ook wat betreft de hele logistieke operatie. Één van de projecten die onder deze omstandigheden doorgaan betreft de implementatie van een nieuw pakket voor integrale planning en forecasting (IPF). De regels en forecast van alle planprocessen worden hierin gecentraliseerd.

Het BRPN is vereerd dat Schiphol bereid is om de huidige impact op de planregels met ons te delen alsook de aanpak die zij gekozen hebben bij het configureren van de regels in dit nieuwe pakket.

Silvie Spreeuwenberg interviewt de product owner van integrated planning en forecasting, Frederike Bullaert, over de impact van de Coronamaatregelen op de operatie. Ook wordt er gesproken over de aanpak die wordt gevolgd bij het inrichten van de planregels. Tijdens de nazit sluiten de architecten Tjeerde Brouwer en Arie van der Veek aan om ons mee te nemen in de schijnbare tegenstelling tussen de dynamiek van Schiphol en de behoefte aan stabiele planregels. 

  • Frederike Bullaert is product owner integrated planning en forecasting bij Schiphol.
  • Tjeerdo Brouwer is IT architect voor het IPF project 
  • Arie van der Veek is technology lead bij Schiphol, een groot voorstander van business rules en heeft in die hoedanigheid eerder voor BRPN gesproken over passenger flows. 

Kijk én chat mee met BRPN op 18 Juni 2021 van 13:00 tot 13:45 uur in de online sessie waarbij Frederike Bullaert wordt geïnterviewd door Silvie Spreeuwenberg. In de nazit praat Marwim van Overschot met Tjeerdo Brouwer, Arie van der Veek en het publiek verder over de uitdagingen die integraal plannen en forecasten met zich meebrengen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top